Znojmia NA PÁNEV

Znojmia Na pánev

Novinka v kategorii hotových jídel.

Znojmia NA PÁNEV

Pod značkou Znojmia NA PÁNEV zažívají svou premiéru čtyři mražená hotová jídla.

Většina z nás nechce trávit v kuchyni příliš času. Vstříc tomuto trendu vycházejí také mražené výrobky s jednoduchou a rychlou přípravou z nově uvedené řady „Na pánev“. Oblíbená jídla řecké, mexické, italské a asijské kuchyně obsahují vysoký podíl kvalitní zeleniny, vybrané koření a přílohu v podobě těstovin nebo rýže. Milovníci masa jistě ocení dvě masové varianty, a to řeckou „à la GYROS“ a tu, která je inspirovaná asijskou kuchyni „à la ASIE“.

Tyto výrobky jsou skvělou alternativou zdravého a rychlého oběda nebo večeře. Neobsahují žádné konzervanty ani barviva. K dispozici jsou v praktickém jednoporcovém balení 400 g, které můžete mít v mrazáku vždy po ruce.

Znojmia NA PÁNEV à la Itálie (VEGGIE, s těstovinami)

Obsahuje brokolici, fazolky Romano, květák, mrkev, papriku červenou, těstoviny penne a bylinky, jako je např. bazalka, rozmarýn nebo tymián.

 

Znojmia NA PÁNEV à la Mexiko (VEGGIE, s těstovinami)

Obsahuje kukuřici, fazolové lusky, cibuli, papriku červenou a žlutou, rajčata, fazole červené, těstoviny penne a bylinky, jako je kmín římský, oregano, šípek a další.

 

Znojmia NA PÁNEV à la Gyros (S MASEM a rýží)

Obsahuje papriku červenou a žlutou, cuketu, cibuli, rajčata, rýži, kuřecí maso, bylinky, jako je napč. oregano, tymián nebo kurkuma.

 

Znojmia NA PÁNEV à la Asie (S MASEM a rýží)

Obsahuje zelí, mrkev, fazolové lusky, pórek, papriku červenou, bambusové výhonky, houby černé, rýži, kuřecí maso a bylinky, jako je zázvor, koriandr, chilli a další.

 

Jak připravit?

Přípravu zvládne naprosto každý. Na pánev se 2 lžícemi rozpáleného oleje hodíte směs Znojmia Na pánev a za 10 minut máte hotovo. Jedno balení odpovídá jedné porci.

Znojmia Na pánev VEGGIE varianty Itálie a Mexiko, 400 g:

DMOC 49,90 Kč, doporučená akční cena 39,90 Kč  

 

Znojmia Na pánev S MASEM, varianty Gyros a Asie, 400 g:

DMOC 69,90 Kč, doporučená akční cena 54,90 Kč

 

A kde si můžete tato skvělá mražená jídla koupit? Zatím v prodejnách Kaufland, Billa, Albert, COOP a také online na Rohlik.cz a Kosik.cz. Sledujte naše stránky, budeme vás informovat.