Hamé otevřelo novou prodejnu  Hamka v Babicích

Hamé otevřelo novou prodejnu Hamka v Babicích

Provoz nové Hamky společně zahájili generální ředitel Hamé Martin Štrupl, starostka obce Babice Martina Horňáková a Petr Nesrsta, ředitel babického závodu Hamé.

Nová prodejna přináší proti předchozímu pultovému kiosku, který zde byl dříve, výrazný posun. Nebude sloužit jen našim zaměstnancům, ale násobně větší prodejní plocha a samoobslužnost umožní běžným spotřebitelům, aby si do ní zašli nakoupit daleko širší sortiment včetně úplných novinek,“ vysvětluje generální ředitel Hamé Martin Štrupl.

Naše firma vyrostla a zaslouží si důstojná prodejní místa, kde bude pěkně a přehledně umístěno široké potravinářské portfolio Hamé,“ doplnil Martin Štrupl s tím, že do budoucna nevylučuje vybudování prodejen Hamka na dalších místech.

Prodejna Hamka v Babicích nabídne téměř 500 různých druhů výrobků, a to z produkce babického závodu i dalších závodů skupiny Hamé. Nakupující si tak v Hamce mohou vybrat například  paštiky, pomazánky a další masové produkty, hotová jídla, kečupy, okurky a sterilovanou zeleninu, sirupy, džemy, povidla, kojenecké výživy, sušenky, ale i tatarky, majonézy, bagety a ostatní chlazené potraviny. Jako pěkný dárek lze v Hamce zakoupit také dárkové koše a sortiment prodejny doplňují také propagační předměty Hamé a pravé čepice české biatlonové reprezentace.

Prodejnám Hamé se daří. Například ta v Kunovicích jen letos v červenci a srpnu obsloužila na 13 500 lidí, což je v průměru 313 zákazníků denně.

KDE: Hamku v Babicích najdete v místě bývalého kiosku, Babice-Cerony, vedle hlavní cesty, na odbočce k výrobnímu závodu.

KDY: Otevírací doba Hamky v Babicích: pondělí až pátek 7:30 - 12:00, 13:00 - 16:30

Hamé oceněno v tradiční soutěži Exportér roku

Společnost Hamé s.r.o. nyní získala ocenění v tradiční podnikatelské soutěži Exportér roku.
Letos se v Praze uskutečnil již 21. ročník této prestižní akce, kterou pořádají sdružení Střední podnikatelský stav a Asociace na podporu podnikání ČR.  Poháry vítězům soutěže Exportér roku zde osobně předali prezident republiky Miloš Zeman a předseda Senátu Parlamentu ČR Milan Štěch. 

Hamé zhruba polovinu svých více než pětimiliardových tržeb získává v zahraničí, výrobky vyváží do 40 zemí světa. Úspěšně se rozvijí například vývoz do Číny, nově Hamé exportuje také do Vietnamu a na Haiti.