Srpnoví Agenti chuti 00Z

Srpnoví Agenti chuti 00Z

Agenti dostali za úkol ochutnat vybrané výrobky Znojmia:
1. Znojmia Žampiony řezané, 400 g
2. Znojmia Zeleninové lečo, 330 g
3. Znojmia Zelí kysané, 640 g

A jak se se svojí misí poprali? Podívejte se na jejich reporty.

Agentka chuti 00Z – Marcela D., Kvasice
Žampiony řezané
Byla jsem velmi zvědavá na žampiony. Hlavně na to, jak budou vypadat. A byla jsem mile překvapena, jsou pěkně nakrájené na celé plátky, žádná drť. Použila jsem ji i s další zeleninou do rýže, která sloužila jako příloha naší šestičlenné rodině. Vynikající.
ampiony Dubinová
Zelí kysané
Kysané zelí my můžeme. A nemusí být jen ke knedlíku, s oblibou ho jíme i k bramborám. Chuťově je dobře ochucené, přiznám se že 1/3 jsme snědli hned ze sklenice, ještě před vařením. Zelí mělo už na první pohled příjemnou barvu a bylo dobře nakrájené. Žádné velké kusy nebo zbytky tvrdého košťálu.
Kysané zelí Dubinová
Lečo
Sklenička je menšího balení, ale zase je to dobré třeba pro menší domácnost. Ochutnali jsme všichni – 2 dospělí a 4 děti. Dělám ho tak, že k leču přidám nakrájený párek a nechám vydusit. Ke konci zahustím vajíčky. Lečo z rodiny Znojmia nás nezklamalo a má naši důvěru.
 

Agentka chuti 00Z – Miluše K., Český Dub
Zelí kysané
Zelí jsem nejprve ochutnala samotné a musím říct, že bylo vynikající. Poté jsem z něho uvařila oběd pro celou rodinu – Brambory zapečené s párky a zelím. Recept najdete zde.
Výrobek konzumovala celá rodina – 2 dospělí (já a přítel) a 2 naše děti (syn 5 let a dcera 3 roky). Výrobek byl vynikající a nic bych na něm neměnila. Velikost je naprosto vyhovující a obal bych také neměnila. Zelí budeme kupovat i nadále.
Kysané zelí Kočárníková
Žampiony řezané
Žampiony jsem chutnala hned po otevření, chuť byla pro mě přijatelná. Pak jsem obsah balení využila k uvaření krémové polévky – Krémová žampionová polévka. Recept na ni najdete zde.
Výrobek konzumovala celá rodina – 2 dospělí (já a přítel) a 2 naše děti (syn 5 let a dcera 3 roky). Výrobek byl chutný a nic bych na něm neměnila. Velikost je naprosto vyhovující a obal bych také neměnila. Žampiony Znojmia jsem znala, ale nekupovala je. Do budoucna je určitě koupím.
ampiony Kočárníková
Zeleninové lečo
Lečo jsem ochutnala hned po otevření, bylo chutné, ale pálivé. Z leča jsem uvařila chutný pokrm – Těstoviny s lečem. Recept najdete zde.
Pokrm jsme konzumovali pouze my dospělí (já a přítel) z důvodu pálivosti leča. Mně osobně vadila pálivost leča – pálivým potravinám se vyhýbám. Příteli lečo chutnalo. Obal i velikost balení je v pořádku. Dříve jsem výrobek neznala. Lečo nejspíše kupovat nebudu, nemám ráda pálivé výrobky a jsou nevhodné pro děti, což je problém.
Lečo - Kočárníková

Agentka chuti 00Z – Dorothy K., Vlčkovice v Podkrkonoší
Všechny tři výrobky jsme měli jako součást hlavního jídla. Žampiony i lečo jsme konzumovali s masem. Kysané zelí jako přílohu k masu.
Všechno ochutnávali strávníci různého věku – dva šedesátiletí, dva pětatřicetiletí a dvě děti do 10 let.
Výrobky nám moc chutnaly, nic bychom na nich neměnili. Obaly jsou perfektní, na první pohled je poznat, že se jedná o výrobky značky Znojmia.
Výrobky jsme znali již dříve. Určitě je budeme kupovat i do budoucna a již nyní jsme si je zakoupili.

Všem Agentům chuti 00Z děkujeme za jejich podrobné reporty a krásné fotografie.
A pokud chcete i Vy ochutnat výrobky Znojmia zdarma, sledujte náš profil Zelenina Znojmia na Facebooku, kde každý měsíc zveřejníme náborovou výzvu.
Naše agentská centrála se již těší na další členy.