Nová řada dětských výrobků od Hamé

Společnost Hamé je známa svou oblíbenou řadou dětských a kojeneckých výrobků Hamánek. Nově však společnost Hamé připravila řadu speciálních dětských dobrůtek. Při přípravě těchto dětských laskomin bylo vše přizpůsobeno nejvyšším nárokům našich nejmenších zákazníků. Počínaje výběrem prvotřídních surovin, přes inspirativní dětský design až po snadnou manipulaci při otvíraní.

Dětská svačinka lahůdková - 60g

Delikátní dětská svačinka je připravena jen z těch nejvybranějších a nejkvalitnějších ingrediencí, které jsou zárukou vynikající chuti a vůně. Dětská svačinka obsahuje vlákninu a méně soli a rovněž neobsahuje žádné konzervační látky. Všechny tyto vlastnosti jí přímo předurčují jako vynikající a na přípravu nenáročnou dětskou svačinku do školy nebo na výlet.

Dětská svačinka šunková - 60g

Zvláště pro ty nejmenší připravila společnost Hamé již druhou Dětskou svačinku. Tentokrát s jemnou šunkovou příchutí. K přípravě této oblíbené dětské svačinky se nepoužívá rovněž žádných konzervačních prostředků.

Dětské okurky 3 - 5 cm Znojmia - 340g

Tradiční a velmi oblíbené okurky Znojmia nově i v dětském provedení. Dětské okurky Znojmia jsou připraveny speciálně pro děti. Výběrové okurky o velikosti 3-5 cm jsou naloženy ve sladším nálevu a neobsahují žádná "éčka". Rovněž se při výrobě této dětské lahůdky nepoužívají žádné konzervační látky . Dětské okurky Znojmia jsou výborným doplňkem každé zdravé a lahodné svačinky.

Dětský kečup OTMA - 300g a 500g

Kvalitní dětský kečup, k jehož výrobě se používá receptura s chutí přizpůsobenou dětem. Dětský kečup samozřejmě neobsahuje žádné konzervační látky. Oblíbený dětský kečup se vyrábí ve dvou velikostech v 300g i větším rodinném 500g balení.